www.auto-nu.nl


Voordelig maar veilig de weg op!
 

Welkom bij AUTO-NU 


Leuk dat je mijn site bezoekt. Zoals je op Marktplaats of Facebook hebt kunnen zien heb ik allemaal leuke en betaalbare auto's staan in de prijsklasse tot € 3000,- 
Altijd voorzien van geldige APK, gepoetst en gereinigd zodat je gelijk kunt rijden en genieten van de auto van jou keuze!! Ook kun je in overleg de auto van jou keuze laten voorzien van een nieuwe APK of een onderhoudsbeurt, trekhaak, Navigatie etc.

 

Wil je de auto van je keuze komen bekijken bel dan om een afspraak te maken: 0647419158, of Whatsapp: 0647419158.

Klik op de link: https://www.marktplaats.nl/u/auto-nu/23569570/

De voorraad wisselt bijna iedere dag, dus staat de auto van jou keuze er niet bij, of is deze al verkocht? Sstuur mij dan een Whatsapp bericht, SMS of bel me op nummer 0647419158 en ik kan je gelijk vertellen welke auto's ik nog heb of welke ik weer binnen krijg. 

Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: auto-nu@hotmail.com

Ik ben 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar op Whatsapp, Messenger en op Facebook

Auto-nu: Voordelig maar veilig de weg op

Ciao, a presto! Tot ziens, Tot snel!

 


Weektopper:

Hyundai I20 1.2 Active Version Dealer onderhouden, APK en 186000 km NAP


Zeer nette en perfect onderhouden Hyundai I20 met zuinige 1.2 Motor!
Mooie Active Version uitvoering met o.a. Stuurbekrachtiging, Elektrische ramen, Radio Cd af fabriek met bediening op het stuur, USB, Ipod en Audio aansluiting, ABS, Airbags, ESP, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.  Compleet met 2 sleutels!!
Deze betrouwbare Koreaanse schoonheid is heel zuinig in het verbruik ( 1op 20), goedkoop in de wegenbelasting en ook nog eens heel voordelig in de verzekering!

Prijs € 3650,00